Blir kvar på sjukhuset.

Läkaren har varit in och alla prover ser bra ut. Blir dock kvar minst 1 dygn till. Hon skulle ringa till Sunderbyn och höra om jag kunde komma dit istället för att stanna här. Nya prover imorgon och om dom är bra får jag mest troligt åka hem.

Liten kort lägesrapport om hur allt ligger till.



Kommentarer
Tobbe

Hur orkar du blogga om allt är så djälva förbannade satans hemskt??? Man måste inte vara snygg! Det är bättre att bli frisk. På sikt. Snygghet är bara en ytlig, ego-fåfänga.

2012-05-09 @ 22:05:44
Mia

Hej, hej. Det var tråkigt att det tillstötte komplikationer denna gång. Du/ni får se det som små tjälskott efter vägen. Målet framöver är ju något helt annat. Appropå behandling med intravenös antibiotika, så är det något som (med lite planering) kan skötas hemma. Om du själv inte vill fixa det, så kanske din mamma kan få förtroendet att göra det. Susanna (som har cystisk fibros) har venport (port-a-cath) sedan många år tillbaka och vi har skött hennes intravenösa antibiotikakurer hemma sedan hon var liten. Nu sköter hon dem helt själv, både hemma, på skola och jobb. Vissa krav finns. Behandlingen ska påbörjas och avslutas på sjukhus, men däremellan kan man sköta det hemma själv - om man vill. Vissa AB-sorter kräver att man kontrollerar koncentrationsprover (blodprover) med vissa intervall. Sedan så är det smidigast att hantera antibiotika som färdigställs/gjorts i ordning på apoteket (i särskilda övertrycksbehållare), men det innebär å andra sidan att man kan ta dem med sig överallt och ganska fritt sköta sin behandling. Men som sagt, det kräver viss planering, både för en själv och från sjukvården - och inskolning i hantering, så att det blir både aseptiskt (rent) och säkert. I ditt fall nu, kanske man räknar med att kuren blir kortvarig och att man vill ha dig under sjukhus-uppsikt utifrån en rad olika observations-faktorer. Men om det skulle bli aktuellt med intravenösa behandingar framöver, så finns det alltså möjlighet att lösa det ganska smidigt.

2012-05-09 @ 22:50:28
Anonym

TOBBE!!!!! Hur fan orkar du läsa och kommentera?? Idiot...... Blogga du lisa vi andra läser och håller tummar och tår för dig. Kämpa på och skriv av dig, det ger styrka och energi att fortsätta kampen. Kram på dig.Mvh susanne hallin.

2012-05-17 @ 07:47:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0