Biverkningar från .....

Har sjukt ont i min mage, ajaj :(
Och för att inte tala om min mun. Blåsor och massor med sår i munnen. Gör så fruktansvärt ont att äta, de går nästan inte. Dricka är nog svårt. Tandborstning med tandkräm är inte på frågan..

Less på att det alltid ska göra så jävla ont. Hjälp mig ur detta lidande. Nu ska jag försöka äta lite verum hälsoyoghurt och se om jag överlever.



Kommentarer
Mia

DET FINNS HJÄLP. Xylocain viskös. En halvtunn gelé som du kan gurgla med som bedövar smärtan i munslemhinnan (och när du sväljer lite även lugnar smärtan i magen). Det går att använda någon gång per dag, nu när det är som värst. Kontakta 'din' avdelning/motagning på Onkologen vid NUS för att få recept eller en liten flaska direkt i handen från dem.

Du har blåsor i hela mag-tarm-kanalen som ett uttryck för att du är fysiskt svag och nedbruten (observera INTE detsamma som psykiskt svag!!!); munslemhinnan och magen hör ihop - ont i magen => ont i munnen och på läpparna och omvänt.

Alternativt kan du lösa upp Panodil/Alvedon Brus och gurgla med. Klorhexidinlösning hjäper också (finns receptfritt på Apoteket), men det kan svida lite, lite. Tandkräm är ju bara att strunta i. Köp mild SB12 och skölj med istället!

Ytterligare ett tips är att ni stannar i Umeå någon dag extra. Din kropp mår inte bra av att planera och utföra resa till Backträsk, med tankar och stress(?)kring allt som måste med hem tillbaka från husvagnen (igen).



2012-06-08 @ 09:39:06
Anonym

ja du lisa du får ha dina duster du. jag kan bara tänka mej vilken satans helvet det är i mun tar ju nog ont när man själv biter sej i läppen huva men läste förut håret höll på komma tillbaka det var ju bra och allt annat kommer nog lösas sej efter som det är jag övertygad om. jag är en obotlig optemist hoppas det smittar av sej lite till dej med

2012-06-08 @ 09:43:02
Catti

FY. :( Kram till dig!

2012-06-08 @ 11:21:33
URL: http://www.catti.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0